Actualidad Noticias

INICIO CAMPAÑA

El comercio y la hosteleria de Ontinyent recibiran una inyección de 1 millón de euros con la campaña "Queda't a Ontinyent. Compra a Casa" que permitirá obtener descuentos de hasta 100 euros en compras y servicios en 207 establecimientos de la ciudad.
INICIO CAMPAÑA

Es tracta d'una campanya que posa a la venda xecs de consum per import de 10€, 25€, 50€ i 100€ que es podran gastar als 207 establiments adherits per el doble del seu preu de venda, es a dir per: 20€, 50€, 100€ i 200€. Només es poden comprar xecs per un valor total de 100€ per persona, i sols aquells  que estiguen empadronats a Ontinyent i siguen majors de 18 anys. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Serveis i Comerços SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent,està dotada per l’Ajuntament amb 500.000 euros, que afegits als altres tants que aportaran les persones que adquirisquen els xecs, suposarà la realització de compres efectives a estos establiments per valor, com a mínim, de 1 milió d’euros.

Per accedir a més informació i adquirir els xecs de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” cal visitar la web www.quedataontinyent.com i introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se acte seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits. Els xecs es podran gastar fins el 15 de novembre.

© 2021 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo