La agencia AFIC >> Qué es la AFIC

L’Agència per al Foment de la Innovació Comercial d’Ontinyent (AFIC) està integrada en l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, i forma part de la xarxa AFIC des de l’any 2001, mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Indústria i Comerç i el propi Ajuntament. A través de l’agècia AFIC, l’Ajuntament d’Ontinyent impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç local, amb la coordinació de la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana. 

La seua misió és dinamitzar l’activitat comercial en la ciutat així com assessorar, informar i col·laborar amb els comerciants locals, oferint recolzament tècnic i informació especialitzada en matèria de comerç.

Els serveix que oferix son:

· Apropar l’actuació administrativa comercial als seus usuaris, coordinant les relacions entre els comerciants i les Administracions Autonòmica i Local.
· Informar, assessorar i formar als comerciats i nous emprenedors del municipi, en aspectes relacionats amb el comerç, així com l’accés a subvencions i ajudes relacionades amb el sector.
· Dinamitzar el comerç local a través de campanyes d’animació, promoció i publicitat.
· Aconseguir una ordenació comercial eficient i competitiva dins el territori municipal.
· Potenciar els centres comercials tradicionals.
· Participar en els estudis sobre la situació del comerç local.
· Colaborar amb els comerciant i les seues associacions en les seues relacions amb l’administració autonòmica i local.
· Fomentar l’associacionisme i l’especialització del sector, així com la implantació de les noves tecnologies en el comerç.
 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo