Actividades comerciales

HORA DE TORNAR...

13-09-2017 al 07-10-2017

Per tal de promocionar el consum als comerços de la nostra ciutat i aprofitant que en el mes de setembre continuem amb la rutina, l'escola, el treball, els esports... l'Ajuntament d'Ontinyent posa en marxa la campanya de promoció comercial "HORA DE TORNAR...".
Des del 13 de setembre fins al 7 d'octubre, s'entregarà una butlleta per cada compra realitzada als establiments o comerços participants en la campanya. El 13 d'octubre es realitzarà el sorteig extraguent a l'atzar tantes butlletes com premis i s'avisarà telefònicament als guanyadors. Aquelles persones agraciades podràn bescanviar l'import dels premis xecs en qualsevol dels establiments adherits fins el 31 d'octubre.

#sorteig  #premi  #campanya  #comercial  #comerç  #establiment  #butlletes  #premi  #xec 

Más información

VI FIRA DE TENDES, TAPES I ROCK AL CARRER- Ontinyent

09-06-2017 al 11-06-2017

46 Comercios y establecimientos de hosteleria muestran sus productos con promociones y descuentos especiales del 9 al 11 de junio en la C/ José Iranzo de Ontinyent.

#fira  #outlet  #carrer  #animació 

Más información

ONTINYENT AL CARRER 2017: Gent en Moviment

13-05-2017 al 03-06-2017

Animación los fines de semana con espectáculos, talleres infantiles, gastronomía, música, etc. con decoración especial en la C/ Martínez Valls.

#al carrer  #compres  #animació  #música  #tallers 

Más información

LA NIT EN VETLA A ONTINYENT

05-05-2017 al 05-05-2017

Els comerços d’Ontinyent oferiran una “Nit en Vetla” aquest divendres dia 5 de maig amb compres, oci i cultura. L’Ajuntament col·labora amb els comerciants en una nova iniciativa per dinamitzar l’activitat comercial urbana.

#nit  #compres  #descomptes  #ambientació musical  #degustacions 

Más información

NIT OBERTA 2014 A ONTINYENT

08-11-2014 al 08-11-2014

Els comerços d'Ontinyent estraran oberts el dissabte 8 de novembre des de les 21:00 fins la 01:00 h. oferint productes de temporada amb descomptes i promocions especials, sortejos de targetes regal, etc.

Aquest any podràs gaudir d'actuacions musicals de DJ's en directe, balls, còctels, menjar i dolços, exposicions gratuïtes.

Al mercat municipal estarà la Fira gastronòmica i al carrer Martínez Valls hi haurà zona de jocs amb monitors per als més menuts.

#descomptes  #animació  #comerços  #música  #carrer  #gastronomia 

Más información

CONSUMIX ONTINYENT ET CONVIDA AL CONCERT DE MALÚ

31-07-2014 al 04-08-2014

Des del dia 31 de juliol fins el 4 d'agost, tots aquells que compren o consumeixquen en els establiments participants a aquesta campanya replenaran una butlleta amb el seu nom i cognoms i el seu telèfon. On finalitzat el termini de participació, es procedirà a un sorteig què tindra com a premi, entrades per al concert de Malú, que tindrà lloc el dimecres 20 d'agost a l'estadi del Clariano.

#CONCERT  #SORTEIG  #COMERÇ 

Más información

FIRA DE TENDES I TAPES

06-06-2014 al 08-06-2014

La fira de tendes i tapes d'Ontinyent tracta de fomentar l'activitat econòmica urbana per donar a conèixer la varietat de productes existents en el sector comercial i d'hosteleria d'Ontinyent.

Es traurà el comerç al carrer i servirà de punt de trobada dels comerços d'Ontinyent, que exposaran una amplia varietat de productes, amb descomptes, promocions i també oportunitats "outlet".

La novetat d'aquest any és la participació a establiments d'hosteleria, bodegues i gastronomia, per a que el visitant puga tastar les tapes, prendre un vines i comprar productes tradicionals.

#FIRA  #CARRER  #TENDES  #TAPES 

Más información

CAMPANYA ONTINYENT AL CARRER

24-05-2014 al 28-06-2014

Del 24 de maig al 28 de juny campanya d'animació comercial que aprofita la decoració amb pejades de colors i l'exposició de 13 sabates gegants al carrer Martínez Valls, carrer Major, plaça Major, plaça de la Concepció i plaça Sant Domingo. Tot açò per a realitzar activitats a l'aire lliure els caps de setmana.
Inclou activitats infantils, música als balcons, gastronomia, art al carrer, moda, audicions itinerants, innovació i concerts musicals per a tots el públics.

#animacion  #actividades  #calle  #talleres 

Más información

CAMPANYA COMERCIAL FESTALLIBRE

16-04-2013 al 26-04-2013

Campanya de promoció comercial relacionada amb l’activitat cultural “FESTA LLIBRE”, que se celebrarà els dies 20 i 21 d’abril en la Plaça del Poeta Ausiàs March amb tallers d’animació infantil, presentació de llibres, i altres activitats.

Amb la finalitat de combinar cultura i comerç, des del Consell Econòmic i Social s'ha organitzat esta campanya que consisitix en exposar diversos llibres en els aparadors dels comerços participants, des del dia 16 i fins el 25 d'abril, de manera que els xiquets, que aniran acompanyats dels seu pares, hauran d’emplenar una targeta amb el nom dels llibres i el nom dels comerços on estan exposats.
Aquestes targetes es dipositaran en una bústia i participaran en un sorteig de 6 lots de llibres i 1 e-book, que tindrà lloc el dia 26 d'abril.

Amb esta activitat es preten atraure el públic familiar al comerç local i al mateix temps, posar en valor part de la cultura literària de la ciutat.

#promoción comercial  #cultura  #libros  #sorteo  # 

Más información

COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TE PREMI

10-12-2012 al 05-01-2013

Per cada compra que es realitze entre el 10 de desembre de 2012 i el 5 de gener de 2013, en els comerços participants en la campanya, els clients podran guanyar un magnífic regal aportat per cadascun dels comerciants.
Per a participar en el sorteig, els clients han d'emplenar una butlleta que li facilitarà el comerciant al efectuar la seua compra, i dipositar-la en les bústies que es troben en els comerços.
Els regals estan exposats en un aparador situat al Carrer Major, durant tot el periode de la campanya.
El sorteig es realitzarà en acte public el dia 9 de gener de 2013. S'extraura una butlleta de cadascuna de les bústies de cada comerç, a la que li correspondrà un dels regals a l'atzar.

#campaña  #navidad  #sorteo 

Más información

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo