Actualidad Noticias

Inicio 2a fase Campanya

La campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa" por la reactivación económica local inicia la segunda fase con 313 establecimientos participantes y 400.000 euros en cheques.
Inicio 2a fase Campanya

L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda el proper dimarts 1 de setembre la segona tanda dels xecs consum “Tornem Junts”, inclosos a la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa" per la reactivació econòmica local. Es tracta de 400.000 euros en xecs que s’afegeixen als 600.000 que es van posar en circulació a la primera tanda, i que com a l’ocasió anterior, tindran un cost per als compradors de la meitat del seu valor nominal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda recordava la bona acollida que va tenir la iniciativa a la primera fase, i destacava que en aquesta segona es comptarà amb 106 nous establiments participants, que afegits als que ja ho van fer en l’ocasió anterior, permetran comptar amb 313 llocs on gastar els xecs, que es podran adquirir a través del web www.quedataontinyent.com.

Els xecs es poden adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al 15 de novembre, independentment si la compra s'ha realitzat a la primera fase o a la segona. A més, en aquesta segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera fase o aquelles que han adquirit xecs per un valor inferior a 100 euros podran adquirir-ne de nou fins a arribar al màxim.

© 2021 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo