Actualidad Noticias

CAMPANYA COMPREM A ONTINYENT- 12 i 13 marzo 2021

Ontinyent promociona las compras locales con descuentos y oportunidades en más de 150 establecimientos.
CAMPANYA COMPREM A ONTINYENT- 12 i 13 marzo 2021

"Comprem a Ontinyent" és la nova campanya comercial que l’Ajuntament d’Ontinyent ha impulsat juntament amb les associacions Comerç IN, SOC Ontinyent i Comerciants de Sant Rafel. La campanya, que tindrà lloc aquest divendres 12 i dissabte 13 de març, oferirà descomptes i oportunitats a més de 150 comerços participants.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que amb esta nova campanya comercial "volem tornar a posar en valor tota l’oferta de comerços i serveis de la ciutat" perquè la ciutadania d’Ontinyent i de les comarques veïnes "visiten de nou la nostra ciutat per fer les compres durant aquest cap de setmana", remarcava.

 

Des de les associacions comercials, els seus presidents Mª José Alhambra (Comerç IN), Marisa Bernabeu (SOC) i Jordi Vidal (Comerciants de Sant Rafel) animaven a la ciutadania a visitar els comerços perquè "podran trobar tot allò que necessiten" i sobretot "amb seguretat", ja que en tots els establiments es compleixen les mesures sanitàries marcades per la Generalitat Valenciana. Així mateix, incidien  en el tractament proper i personalitzat que "oferim a totes i tots els nostres clients aconseguint una experiència única en les compres a Ontinyent".

Els comerços i serveis participants en la iniciativa estaran identificats amb un cartell amb la imatge dissenyada específicament per a la campanya i que "permetrà a la ciutadania identificar més fàcilment els establiments dels que poder beneficiar-se tant de descomptes com d’oportunitats", explicava Úbeda, qui recordava que "és una campanya comercial i comunicativa puntual, però amb la qual reforcem la nostra imatge de ciutat comercial".

© 2021 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo