Actualidad Noticias

CAMPANYA COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI 2017

Campaña de Promoción Comercial consistente en el sorteo de cheques regalo de 50 euros, entre los clientes que realicen sus compras en los establecimientos participantes.
CAMPANYA COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI 2017

La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun entre totes les persones que realitzen les seues compres de l’1 de desembre al 5 de gener en un dels 100 establiments adherits. La iniciativa ha estat impulsada un any més per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

 

D’aquesta manera, per cada compra que es faça en un dels comerços participants el client rebrà una butlleta que deurà omplir i dipositar en les bústies que trobarà als mateixos establiments. Finalment, la setmana després de Reis se celebrarà un acte públic en el qual se sortejaran els xecs-regal entre totes les butlletes dipositades.

Consultar establiments participants

 

© 2015 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo