Actualidad Noticias

AYUDAS MUNICIPALES AUTÓNOMOS Y EMPRESAS AFECTADAS POR COVID-19

La convocatoria permite cubrir gastos que incluyen alquiler, hipoteca, telecomunicaciones, asesoría, vehículos de empresa, agua o electricidad.
AYUDAS MUNICIPALES AUTÓNOMOS Y EMPRESAS AFECTADAS POR COVID-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes per import de fins a 1000 euros per a autònoms, pimes i micropimes de la ciutat afectats pel Covid-19. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància de l’acció inclosa al pla de dinamització econòmica “Tornem Junts”, amb la qual, explicava, “hem volgut estar al costat dels nostres autònoms, pimes i micropimes des del minut zero, ajudant-los a fer front a despeses generades als mesos d’abril a juny, contribuint a la recuperació de l’activitat econòmica i a evitar el tancament de negocis”.

Les ajudes, de concessió directa, van destinades a establiments, autònoms, micropimes i pimes que desenvolupen la seua activitat econòmica a Ontinyent, i que o bé s'han vist obligats a tancar pel Real Decret del Govern d’Espanya; o bé han reduït el volum de la seua facturació en almenys un 50%. Les ajudes permetran cobrir una ampla casuística de despeses, que inclouen lloguer o hipoteca del local on es realitza l’activitat; subministrament elèctric; aigua; telecomunicacions; part proporcional de la quota dels tributs municipals i de les assegurances vinculades al local; despeses dels préstecs, "leasing" o “renting” de vehicles d’empresa; o despeses en serveis d’assessoria.

Les ajudes podran arribar a cobrir fins al 100% de les despeses indicades i podran ser de fins a 1.000 euros per persona beneficiària, i seran compatibles amb les que puguen atorgar altres administracions. Les sol·licituds de subvencions es podran presentar pel Registre General d'Entrada per la seua electrònica de l'Ajuntament, de l'1 de juny al 15 de juliol de 2020, podent ampliar-se la informació a la web municipal http://www.ontinyent.es/va/page/ajudes-establiments-autonoms-micropimes-pymes-afectas-lestat-dalarma-covid-19

© 2021 - Ajuntament d'Ontinyent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo